Prikazuje se svih 3 rezultata

 • Christina-Sekeres-kontakt

  21-Day English & Wealth Challenge

  97.00 uključ. 25% PDV

  Počni razgovarati na engleskom samouvjereno i opušteno, bez straha da ćeš zablokirati i osramotiti se.
  Nauči kako da zarađuješ više i počni graditi svoju financijsku slobodu.

  Ovaj jedinstveni izazov u trajanju 21 dana namijenjen je ambicioznim ženama zaposlenicama, privatnim poduzetnicama, kao i svim ostalim ženama, nezaposlenima ili željnima za čim više razgovora na engleskom jeziku i inovativnim idejama koje će im pomoći da sebi i svojoj obitelji osiguraju financijsku slobodu.

  I da, o svim temama cijelo vrijeme RASPRAVLJAT ćemo – čitaj: PRIČAT ĆEŠ na engleskom jeziku kakav god da on je u ovom trenutku – ovo nije natjecanje u ljepoti i točnosti tvog engleskog, bitno da si u situaciji da ga govoriš, poboljšavaš kroz moje stručne uvide koje ću ti dati, da slušaš kako ga druge govore i učiš kroz primjere poboljšanja do kojih dolazimo zajedno.

  Prijave su otvorene kroz cijeli svibanj do ponedjeljka, 3.6.2024. do 12h

  PRIJAVI SE NA IZAZOV KOJI KREĆE 04.06.2024. I TRAJE 21 DAN. IZAZOV SE SASTOJI OD 10 ZOOM POZIVA U TRAJANJU OD 30 MINUTA KOJI ĆE SE ODRŽAVATI OD 19:00 -19:30 SATI NA DATUME IZLISTANE ISPOD U KALENDARU.

  * Izazov će se održati pod uvjetom da se prijavi najmanje 10 žena koje su ujedno i kupile izazov.

 • TEČAJ ENGLISH FOR SUCCESS – Mentorski online program

  625.00 uključ. 25% PDV

  Nauči opušteno, samopouzdano i tečno razgovarati na engleskom jeziku i paralelno kreni stjecati nove vještine zarađivanja i upravljanja novcem kako bi krenula na putovanje k svojoj financijskoj slobodi.

  TEČAJ POČINJE: 24.10.2024.

  ENGLISH FOR SUCCESS – grupni online program poslovnog engleskog i mindseta obilja koji se u cijelosti provodi uz podršku mentora ima za cilj maksimalno osnažiti i osvježiti tvoje znanje, razumijevanje i vještine vođenja lakšeg i prirodnijeg razgovora na engleskom kako bi imala više samopouzdanja na poslu jer želiš dalje napredovati, rasti i prihvaćati nove poslovne prilike. Također, program te uči novčanim navikama i strategijama uspješnih i imućnih ljudi i inspirira te da ih primijeniš u svom životu kako bi i ti živjela svoju financijsku slobodu.

 • Akcija! Simultano-remote-preko-online-platforme

  TEČAJ ENGLISH FOR SUCCESS LIGHT – za samostalno učenje engleskog i uz podršku mentora samo kroz vježbe

  Original price was: 497.00€.Current price is: 249.00€. uključ. 25% PDV

  Unaprijedi samostalno svoj govor na engleskom već ovog ljeta da imaš više samopouzdanja, bogatiji vokabular i da pričaš engleski opušteno i prirodno, učeći o dvjema važnim temama, a to su tvoj posao i novac.

  ENGLISH FOR SUCCESS LIGHT – online program poslovnog engleskog i mindseta obilja za samostalno učenje po vlastitom tempu i rasporedu, uz podršku mentora 1 x mjesečno za vježbe, ima za cilj pružiti ti podršku da sama učiš lakše i prirodnije komunicirati na engleskom kako bi imala više samopouzdanja na poslu, ali i privatno. Također, kroz program dobivaš gotova rješenja, praktična i odmah primjenjiva znanja, rješenja i vokabular da podigneš svoju konverzaciju na engleskom na višu razinu.